Вхід | Реєстрація

АвтоКрАЗ поставив 30 автомобілів КрАЗ

Виробник великовантажних автомобілів ХК"АвтоКрАЗ" (Кременчук) у лютому за угодою поставить понад 30 автомобілів КрАЗ машинобудівним, а також нафто- і газодобувним підприємствам Росії. Як у четвер Новинам Полтавщини повідомила прес-служба підприємства, усього відвантажують понад 30 шасі КрАЗ-63221 і КрАЗ-65053. Зокрема, серед відвантажених автомобілів - автомобільні шасі КрАЗ-63221, колісної формули 6х6, оснащених двигуном ЯМЗ-238ДЕ2 потужністю 330 к.с. із двосхилою ошиновкою задних коліс. Вони будуть використані замовником для установки нафтогазового встаткування.
Також спецтехніку на шасі КрАЗ пристосовують для умов бездоріжжя на видобувних підприємствах Росії. За даними прес-служби, в 2009 році в загальному обсязі продажів понад 50% відвантажень припадає саме на шасі 6х6. "Машинобудівні підприємства Російської Федерації продовжують замовляти шасі КрАЗ-63221 і КрАЗ-65053, використовуючи їх як транспортну базу під своє обладнання", - сказано в повідомленні.
Усього в 2010 році Холдингова Компанія "АвтоКрАЗ" планує збільшити більш ніж в 1,5 рази обсяги поставок до Росії.
"АвтоКрАЗ" спеціалізується на виробництві 28 базових моделей кар'єрних самоскидів, бортових автомобілів, лісовозів, сідельних тягачів, автомобілів підвищеної прохідності для армії, а також установок для обслуговування видобутку нафти й газу й понад 400 комплектацій автомобільної техніки.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2010, 12:39 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації