Вхід | Реєстрація

Поліцейські Полтави вилучили двомісячну дитину у бехатченків

Поліцейські Полтави вилучили двомісячну дитину у бехатченків

До поліції міста Полтави 15 червня надійшло повідомлення від громадян, що у підвальному приміщенні мешкають безхатченки, а з ними знаходиться малолітня дитина.

Прибувши на місце виклику інспектори ювенальної превенції, патрульні поліцейські та працівники соціальної служби у справах дітей у підвальному приміщенні по вулиці Залізній, міста Полтави, виявили 2 осіб: 29-річну жінку та 46-річного чоловіка без документів. З ними знаходилась малолітня дитина. Зі слів даних громадян хлопчику два місяці. Відповідних документів на дитину також не було.

На місце події було викликано карету медичної допомоги. Наразі дитина перебуває під наглядом лікарів у дитячій міській лікарні. У подальшому відповідні соціальні служби будуть опікуватися долею хлопчика.

Наразі поліцейські проводять перевірку по даному факту та встановлюють особи чоловіка та жінки. По результатам перевірки дані особи будуть притягнуті до адміністративної або кримінальної відповідальності.

Відділ комунікації поліції Полтавської області


Автор: Прес-служба поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2018, 11:11 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації