Вхід | Реєстрація

У Гадячі обговорили підхід співпраці поліції і громади

У  Гадячі обговорили підхід співпраці поліції і громади

Про філософію Community Policing –  підхід у щоденній роботі поліції, побудований на принципах постійної комунікації з громадою говорили учасники комунікаційної зустрічі проекту «Поліція дружня до дитини», що реалізується в місті Гадяч громадською організацією «Твій Світ». Зустріч організували днями на базі Гадяцької центральної районної бібліотеки ім. Лесі Українки.

«Потреба у безпеці є однією з базових потреб людини, а співпраця поліції та громади – найкращий спосіб її забезпечити. Адже цей підхід ґрунтується на взаємодії між усіма, від кого залежить безпека: між громадою, поліцією та місцевою владою», - говорить керівник проекту Олександр Чепур.

Під час зустрічі учасникам представили програму Британської Ради в Україні  «Активні громадяни» та її можливості.  Директор бібліотеки Ольга Красюк привітала присутніх та побажала плідного обговорення. Адже, такі питання, що передбачає співпраця поліції та громади, навіщо Community Policing потрібна самій поліції та громаді.

Учасники комунікаційної зустрічі ознайомилися з ідеєю та заходами проекту «Поліція дружня до дитини».

 

Протягом короткого часу планують відкрити дитячий куточок на базі Гадяцького відділу поліції та провести вуличну акцію культурно – спортивного спрямування за участі підлітків та поліцейських. Активну участь у проекті візьме і бібліотека: організує буккросинг, сприятиме налагодженню комунікацій між всіма зацікавленими сторонами.

На завершення зустрічі учасники обговорили приклади взаємодії поліції і громади, свій перший досвід спілкування з поліцією та у групах, визначили завдання Community policing. 

Захід відбувся в рамках проекту  «Поліція дружня до дитини», що реалізується за підтримки Британської Ради в Україні  в рамках програми «Активні громадяни».


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 червня 2018, 18:38 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації