Вхід | Реєстрація

Полтавщина посідає 14 місце в Україні за рівнем вартості продуктів

Полтавщина посідає 14 місце в Україні за рівнем вартості продуктів

Найбільше перевагами низьких цін користуються жителі Тернопільщини, де п’ять соціальних продуктів мають найнижчу ціну серед усіх інших областей. Про це у своєму Facebook повідомляє генеральний директор Української асоціація постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

“Друге місце за Запорізькою областю – 4 позиції, третє та четверте місця ділять Рівненська та Харківська області – по 3 позиції з найнижчою вартістю в кожній. З п’ятого по дев’яте місця посідають Дніпропетровська, Донецька, Миколаївська, Одеська й Чернівецька області – по 2 позиції в кожній. З десятого по шістнадцяте місця ділять Волинська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Полтавська, Сумська, Чернігівська області – по 1 найменуванню. От в регіонах із 17 по 25 місце немає жодної позиції продуктів із найнижчою ціною. Це Вінницька, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська області та місто Київ”, – повідомив Олексій Дорошенко.

У Полтавській області найнижча ціна на цибулю – 5,5 грн/кг, тоді як середня по Україні – 6,6 грн/кг.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 червня 2018, 16:28 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації