Вхід | Реєстрація

Полтавщина буде представлена у новому хокейному сезоні

Полтавщина буде представлена у новому хокейному сезоні

ХК “Кременчук” підтвердив свою участь у чемпіонаті України з хокею.

Виконавчий директор УХЛ Сергій Варламов розповів про клуби, які візьмуть участь в сезоні 2018/19:

“Не дивлячись на те, що літо традиційно є періодом відпусток, робота з підготовки до нового сезону триває. У чемпіонаті Української хокейної ліги в сезоні 2018/19 візьмуть участь 6 клубів. Серед них – уже знайомі вболівальникам по минулому сезону «Білий Барс», МХК «Динамо», «Донбас» і «Кременчук», які подали заявки на участь ще в травні”.

ХК «Кременчук» — хокейний клуб з Кременчука. Заснований 9 червня 2010 року. Виступає в Українській хокейній лізі України. Срібний призер чемпіонату України з хокею, переможець регулярного чемпіонату 2015. Домашні ігри проводить у Льодовій арені «Айсберг» (м. Кременчук). Офіційні кольори клубу помаранчевий, чорний та білий.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації