Вхід | Реєстрація

Шестеро боксерів з Полтавщини завоювали медалі на Чемпіонаті України серед студентів

Шестеро боксерів з Полтавщини завоювали медалі на Чемпіонаті України серед студентів

В активі наших спортсменів одне «золото», чотири «срібла» і одна «бронза».

Днями у Дніпрі закінчився Чемпіонат України з боксу серед студентів. У змаганнях брали участь боксери з Полтавщини і троє наших земляків завоювали медалі різного гатунку. Чемпіоном у ваговій категорії до 81 кг став студент ПНПУ ім. В. Г. Короленка Олександр Погребняк. Він вибив зі змагань киянина Павла Юськіва, дніпрянина Михайла Сухого, так киянина Олександра Пилипчука. фіналі полтавець зустрівся з Євгеном Павловським з Горішніх Плавнів, який представляв кропивницький ЦДПУ ім. В. Винниченка. Євген на шляху до фіналу переміг Миколу Номеровського з Кривого Рогу, та харків’янина Владислава Роленка. У дуелі двох спортсменів з Полтавщини роздільним рішенням суддів переміг представник обласного центру. Таким чином Олександр Погребняк став чемпіоном України, а Євген Павловський — срібним призером.

«Срібло» у ваговій категорії до 64 кг завоював полтавець Зоравор Петросян, який представляв київський НУФВСУ. Зоравор переміг Володимира Перегиняка та Максима Вороніна з Чернігова, а у фіналі поступився харків’янину Янісу Куриленку.

Другим у ваговій категорії до 56 кг став Євген Захарченко, який представляв Національну академію МВС України. Він переміг дніпрянина Владислава Іваницю та харків’янина Артема Череватенка, але у фіналі поступився киянину Михайлу Дзяську.

Також «срібло» виборов Владислав Онищенко (вагова категорія до 60 кг), який теж представляв ПНПУ ім. В. Г. Короленка. Він переміг львів’янина Павла Тулайдана, але у фіналі програв Владиславу Рассолову з Харкова. Тут же виступав і Мангасар Петросян, який представляв той же виш, що його брат Зоравор. Мангасар поступився тому ж Рассолову у півфіналі і задовольнився «бронзою».

До змагань полтавських призерів готували тренер Олександр Скрипник та Станіслав Гребенник.


Автор: Владислав ВЛАСЕНКО, «Полтавщина Спорт»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації