Вхід | Реєстрація

«Ворскла» підписала двох новачків

«Ворскла» підписала двох новачків

Новобранцями головної футбольної команди міста стали Мар’ян Мисик та Артем Габелок.

Про це розповіли у прес-службі полтавців.

– На три роки розрахована трудова угода талановитого 21-річного півзахисника Мар’яна Мисика, останнім клубом якого була кам’янська «Сталь». Окрім того раніше уродженець Радехова, що на Львівщині, виступав за ФК «Львів» та донецький «Металург». Заграний також за збірні України U-18 та U-19.

Народився у Дніпрі, проте футбольну науку пізнавав при дворі донецького «Шахтаря», – хавбек Артем Габелок пройшов «Шахтар-3», «Шахтар» U-19 та дубль «гірників», опісля чого вирішив спробувати свої сили в закордонному чемпіонаті. Для адаптації був обраний футбольний клуб «Спартак» із відомого міста Юрмала. Та не жартувати туди їздив новобранець «біло-зелених». За час, проведений в Латвії, 23-річний нині футболіст зміцнів, як морально, так і фізично, та в ігровому плані, і готовий до нових вершин.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 липня 2018, 10:53 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації