Вхід | Реєстрація

Чергова ДТП у Кобеляках

Чергова ДТП у Кобеляках

6 липня у Кобеляках трапилася дорожньо-транспортна пригода. ЇЇ обставини вже стали банальними для містечка. На перехресті вулиць Дніпровської та Михайлівської неподалік автозаправного комплексу «ВОГ» та кафе «Левада» зіткнулися автомобілі «КіА Спортейдж» та ВАЗ-2104. Швидше за все водій «позашляховика» будучи не місцевим жителем не помітив дорожнього знаку, що примушує надати перевагу у русі, виїхав на головну дорогу і допустив зіткнення з «вазівською» «четвіркою».

На щастя постраждали лише автомобілі, люди не отримали навіть легких травм. ДТП схожі за сценарієм трапляються у Кобеляках у цьому місці регулярно. А все через те, що водії, які їдуть по Михайлівській постійно ігнорують вимогу дорожнього знаку їхати із швидкістю 20 кілометрів за годину. Водночас автовласники, що рухаються по вулиці Дніпровській вперто ігнорують вимоги знаку «Надати перевагу у русі».


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 липня 2018, 18:45 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації