Вхід | Реєстрація

У Кременчуці металісти викрали двері бомбосховища

У Кременчуці металісти викрали двері бомбосховища

Днями, близько 19-ї години троє невідомих чоловіків викрали металеві двері в одному з бомбосховищ міста. Завдяки пильності випадкового перехожого злодії були оперативно затримані поліцейськими охорони.

Оператор спецлінії «102» за інформацією  про те, що троє невідомих чоловіків поблизу місцевого бомбосховища завантажили металеві двері в вантажний автомобіль направив на місце події найближчий наряд поліції. Першим на виклик прибув наряд реагування Кременчуцького міжрайонного відділу поліції охорони.

Прибувши на місце, поліцейські охорони побачили заявника, який повідомив, що невідомі поїхали в бік місцевого м’ясокомбінату. Правоохоронці відразу розпочали пошуки автомобіля «гарячим слідом» і вже за декілька кварталів побачили авто, яке стояло у дворі одного з приватних будинків, а поруч з ним стояли вищевказані металеві двері.

Для з’ясування обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу  Кременчуцького відділу поліції та передано трьох місцевих жителів для подальшого вирішення справи по суті.

На даний за вказаними фактами час вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Автор: Управління поліції охорони в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2018, 10:18 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації