Вхід | Реєстрація

Віктор Валявський поїхав у Чоп

Віктор Валявський поїхав у Чоп

Здаволося б, що в цій фразі новинного чи незвичайного? Але це, якщо не враховувати, що 1250 кілометрів до західного кордону України житель Кобеляк здолає, їдучи на велосипеді.

Про звершення мешканця райцентру Віктора Валявського газета «ЕХО» повідомляла вже неодноразово. Чоловік на звичайному велосипеді регулярно здійснює мандрівки, довжиною у кілька сотень кілометрів. І це, враховуючи той факт, що, згідно із заключенням медиків, кобеляцький велосипедист має обмежені можливості за станом здоров’я. Але Віктор Валявський кілька років поспіль доводить, перш за все, собі самому, а потім і іншим людям, що, маючи бажання і ставлячи перед собою певні цілі, можна досягнути, здавалося б, неможливого.

Цього разу Валявський вирішив подолати рекордну для себе дистанцію. Від Кобеляк до міста Чоп, де знаходиться західний кордон України, — дистанція в 1250 кілометрів. Здолати дорогу в обидва кінці Віктор планує за 24 дні.

Стартував велосипедист о 9 ранку 11 липня від будівлі міської ради. Проводжати Валявського прийшли і приїхали близько десятка кобелячан. Вони не лише підбадьорювали велосипедиста, а й ділилися із ним хто грошима, хто родзинками, хто іншими необхідними в далекій дорозі продуктами.

Незважаючи на дощ, Валявський стартував. Кілька кілометрів із ним проїхали інші місцеві велосипедисти, такі як Олександр та Анатолій Андрейки, Ігор Лашко, Богдан Заїка. До речі, Богдан, випускник Кобеляцького НВК №1, тільки-но повернувся із власної подорожі. Хлопець проїхав на велосипеді від Львова до Києва.

Повернувшись, Валявський пообіцяв через ЗМІ поділитися із земляками своїми враженнями.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 липня 2018, 12:30 | Кобеляки | Цікаве
1. Bazilo / 15 липня 2018, 06:25
Постійна і довготривала їзда на велосипеді,особливо із не зручними вузькими сідлами,може закінчитися для чоловіків отриманням такої штуки,як імпотенція.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації