Вхід | Реєстрація

У Жуках закінчують ремонтувати клуб і шукають інвесторів

У Жуках закінчують ремонтувати клуб і шукають інвесторів

Жуківська сільська рада є відносно невеликою в масштабах Кобеляцького району. Та й великих доходів до бюджету вона не отримує, через відсутність на своїй території потужних промислових підприємств. Але не зважаючи на ці фактори, які об’єктивно стримують розвиток території, життя в Жуках не завмерло.

За повідомленням жуківського сільського голови Олега Охріменка, ремонтні роботи в місцевому клубі знаходяться в завершальній стадії. Завдяки коштам, виділеним за сприяння депутатів Полтавської облради Сергія та Миколи Жуків, протягом 2018 року вдалося практично повністю відновити споруду, яка довгі роки стояла пусткою. Зараз у клубі завершують проводити штукатурні та інші внутрішні роботи.

Сільський голова розповідає, що одночасно він та депутати займаються пошуками інвесторів, які могли б відкрити на території села виробничі потужності і цим поповнити бюджет та створити нові робочі місця. І деякі приміщення відремонтованого клубу могли б для цього стати в пригоді. Тим більше, що будівля буде мати опалення. Для цього невдовзі збудують міні-котельню.

Ми вже писали про те, що Жуківська сільрада  — одна з небагатьох у районі, яка активно вкладає кошти у виготовлення Генерального плану території. Адже наявність цього документа є ледве не обов’язковою умовою для того, аби в ту чи іншу місцевість прийшов серйозний інвестор.

Олег Охріменко наголосив, що Генплан території в Жуківській сільраді буде готовий через кілька тижнів. Також він запросив журналістів приїхати в село, щоб через ЗМІ продемонструвати інвестиційну привабливість цієї території.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 липня 2018, 10:09 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації