Вхід | Реєстрація

Скринька Святого Валентина

День Святого Валентина – це свято для закоханих, але святкують його всі: від малого до великого. В цей день мільярди листівок, наче птахи, розлітаються по всьому світу. Вони містять слова кохання, привітання й побажання, даруючи барвисті букети почуттів і емоцій.
Напередодні 14 лютого в кожній школі з’являється шкільна скринька до Дня Святого Валентина. Завдяки їй можна привітати вчителів, друзів та однокласників своєї школи. Але вже другий рік поспіль, в рамках діяльності спеціалізованого формування центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді „Школи волонтерів” (керівник В.В. Максимова), була організована ще одна скринька – міжшкільна. Завдяки їй стало можливим привітати знайомих, друзів, тих, хто викликає симпатію та навчається в різних навчальних закладах міста. 
Цього року в міжшкільну скриньку було зібрано 323 листівки. Найбільша кількість „валентинок” була в скриньці ЗОШ № 7. Директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Н.О. Гирка) оголосила волонтерам цієї школи Кришталь Ярославі, Коломієць Юлії, Бужин Маргариті подяку за проведену активну роботу. 
Але найприємніше - розносити любовну кореспонденцію і бачити, як при отриманні „валентинки” на обличчях адресатів з’являються теплі усмішки. Ця чудова акція відбулася доволі успішно і, сподіваємось, триватиме й надалі. Колись священик Валентин поставив кохання на особливий щабель. І сьогодні ми з року в рік підносимо це почуття.


Автор: Анна ВОВК, волонтер центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, учениця НВК „Гелікон”; www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2010, 15:45 | Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації