Вхід | Реєстрація

На крилах любові

На крилах любові
Ось уже 17 століть поспіль закохані всього світу відзначають найромантичніше свято року – День святого Валентина. Цей день називають днем закоханих.
Саме цій даті був присвячений вечір відпочинку для молоді міста, а ще - це був спільний проект ГО «Миргородська молодіжна рада» та студентів Миргородського державного керамічного технікуму. В актовій залі керамічного технікуму шість пар юнаків і дівчат майже півтори години, змагаючись у цікавих, веселих конкурсах, виборювали право бути Валентином та Валентиною свята.
Піднесеному настрою конкурсантів та глядачів сприяли пісні у майстерному виконанні студентів керамічного технікуму: Уляни Барило, Григорія Безуглого, Тетяни Веремієнко та Аніки Лісовець.
У День Валентина закохані коханим надсилають анонімні листи-зізнання, романтичні послання коханій людині - «валентинки». Працювала валентинова пошта і під час вечору відпочинку. Всі присутні отримали сердечка – номерки, і учасники свята могли надсилати вітання і передавати їх через пошту адресату.
Атрибутом свята закоханих завжди було ще й Валентинове дерево бажань, тож першим зняти своє бажання було надано право Валентині і Валентину свята (ними стали Яна Горенко та Олександр Ємець), потім всі пари – учасниці і всі присутні на святі знімали з дерева свої побажання. Тож сподіваємось, що в День святого Валентина обов’язково здійсняться найпотаємніші мрії всіх закоханих. А організатори свята мають надію на подальшу співпрацю та нові цікаві спільні проекти в майбутньому.

Автор: Т. М. КОЛИБЕЛЬНІК, спеціаліст відділу у справах спорту, сім’ї та молоді Миргородської міської ради; www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2010, 15:51 | Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації