Вхід | Реєстрація

Загальноміська команда «КВК-2010»

11 лютого 2010 року в загальноосвітній школі №1 ім. Панаса Мирного відбулася презентація загальноміської команди «КВК-2010». Цього року дійсно було цікаво, бо до складу команди увійшли талановиті учні із загальноосвітніх шкіл міста. На засіданні методичного об’єднання педагогів-організаторів керівником команди було обрано Дрімайло Ніну Миколаївну, голову міського громадського об’єднання «Трикутник», педагога-організатора загальноосвітньої школи №1 ім. Панаса Мирного.
КВК - найулюбленіше змагання серед учнів-старшокласників, тому в залі не було де яблуку впасти: зібралися діти з усіх загальноосвітніх шкіл міста, батьки, практичні психологи, соціальні педагоги, заступники директорів з виховної роботи та педагоги-організатори. 
Цьогорічна тема КВК - «Нехай у школі в нас вирує знов шкільна дружба і любов». До складу команди «220 Вольт» (на знімку) увійшли учні: Жижка Олександра, Дрімайло Владислав (ЗОШ І-ІІІст. №1 ім.Панаса Мирного), Чобану Іван, Колодчук Олександра, Моркотун Юлія, Дарвіс Вікторія, Пицяк Ірина (гімназія ім.Т.Г.Шевченка), Уваров Олександр, Залівін Денис, Козак Марія (НВК(днз-знз) «Гелікон»), Христенко Анна, Шапочка Ольга, Пасюра Тетяна, Тараненко Юлія, Моісеєнко Валерій(ЗОШ І-ІІІ ст. №9)
На презентації загальноміської команди поєдналися дотепний гумор, високий інтелект, кмітливість, актуальність, розкрилися артистичні здібності учнів, уміння творчо працювати в команді, оригінальність, імпровізація і багато інших якостей. Кожна дитина була схожа на справжнього артиста. 
Цей виступ діти присвятили всім закоханим - Дню Святого Валентина. Ведучі Сіряк Марина Валентинівна, педагог-організатор загальноосвітньої школи №9, та президент цієї школи Зосим Вікторія цікаво вели захід. Учні не тільки подивилися команду «КВК-2010», а й дізналися багато цікавих історичних моментів із життя Святого Валентина, виникнення свята та отримали насолоду від концерту, в якому взяли участь учні із загальноосвітніх шкіл міста. Прозвучали і ліричні пісні про кохання, і інструментальна музика, і навіть сучасний рок. Присутні в залі отримали задоволення. Захід дійсно вдався. 


Автор: С.Д.ЮРЧЕНКО, методист ММК відділу освіти; www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2010, 15:58 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації