Вхід | Реєстрація

Родинний Клуб роздає українцям гроші: довіряти чи ні?

Родинний Клуб роздає українцям гроші: довіряти чи ні?

Ми впевнені, що ви бодай раз отримували листи від Родинного Клубу, в яких вам пропонували виграти шалені гроші. Але чи можна довіряти таким розсилкам, чи все ж краще триматися подалі від можливих шахраїв? Ми вирішили розібратися у цьому питанні і перевірити Родинний Клуб на чесність.

 

 

 

Для цього будемо використовувати кілька критеріїв:

  • Інформація в мережі
  • Законність
  • Прозорість

Почнемо із найпростішого – з аналізу інформації в інтернеті. Перше, що помічаємо – у Родинного Клубу є власний сайт і він повністю заповнений контентом та має багато сторінок. Зазвичай шахраї не витрачають на подібній «реквізит» часу та грошей і, якщо вже і роблять сайт, обмежуються однією сторінкою без жодних деталей. Тож перше наше відкриття приємно дивує.

Але одного лише сайту нам точно недостатньо, аби визнати Родинний Клуб чесними організаторами, тож рухаємося далі. Ми перевіряємо публікації про цю торгову марку на авторитетних українських ресурсах і на свій подив знаходимо звіти про проведені розіграші. І можна подумати, що це теж частина обману, якби не іменитість сайтів, на яких це все опубліковано.

Але навіть якщо повірити, що розіграші дійсно проводяться, відкритим залишається питання законності. Далеко не кожен знає, що законність акції можна перевірити, поглянувши на її правила. Саме тому знаходимо офіційні правила проведення на сайті Родинного Клубу. Вони і справді виглядають так, як і повинні: печатки, підписи відповідальних осіб та самі правила, написані юридично вірною мовою. Робимо висновок: так і повинно бути. Якщо ж вам пропонують взяти участь в акції, правила якої вмістились би і на серветку, з майже стовідсотковою гарантією можна сказати, що це справа рук шахраїв.

Щодо прозорості, то тут усе просто: чим більше інформації організатори розповідають людям, тим більше підстав довіряти таким розіграшам. У випадку з Родинним Клубом ми знаходимо відое-звіти про визначення переможців та вручення призів. Також організатори акції регулярно публікують інтерв’ю з переможцями та демонструють нотаріально завірені папери про передачу призу. Тут вже хоч-не-хоч, а починаєш потроху вірити в реальність того, що нам пропонують у чергових листах.

Отож, у нашій перевірці Родинний Клуб все ж вистояв і відвоював статус компанії, що заслуговує довіри. Але не варто забувати, що серед чесних та прозорих пропозицій можуть траплятися і шахраї, тож не обмежуйте себе і випробовуйте свою удачу, але робіть це лише у перевірених організаторів акцій!


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 серпня 2018, 10:26 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації