Вхід | Реєстрація

Вода буде поки що…

Вода буде поки що…

Жителі сіл Мала Перещепина та Старі Санжари, що у Новосанжарському районі, можуть залишитися без водопостачання. Причина банальна – борги за електроенергію.

Люди говорять, що вчасно платять по виставлених рахунках. А голова місцевої громади Анатолій Троян тим часом розповідає, що йому доводиться вносити власні кошти аби погасити борги за електроенергію.

Покращити ситуацію  може підняття тарифу на водопостачання. Або місцеве комунальне підприємство будуть дотувати із бюджету громади. Або Анатолій Троян і далі платитиме за спожиту електрику із власної зарплати. У іншому випадку енергетики рано чи пізно відключать артсвердловини від електроенергії.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 серпня 2018, 16:17 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації