Вхід | Реєстрація

Семенівський районний суд припинив розглядати справи через відсутність суддів

Семенівський районний суд припинив розглядати справи через відсутність суддів

Семенівський районний суд Полтавської області припинив здійснювати розгляд справ та матеріалів, що надійшли до суду в зв’язку із закінченням п’ятирічного строку повноважень єдиного діючого судді. За штатним розписом у районному суді три посади суддів,  дві з яких є вакантними, повідомили на сайті Семенівської ОТГ.

Канцелярія районного суду продовжує здійснювати прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів. Однак здійснити автоматизований розподіл та передати справи та матеріали на розгляд суду є не можливим у зв’язку з відсутністю суддів.

Кримінальні провадження, клопотання слідчих органів, справи про адміністративні правопорушення та інші матеріали згідно чинного законодавства будуть направлені до Апеляційного суду Полтавської області для вирішення питання їх розгляду в  інших судах  області, а цивільні, адміністративні  справи зберігаються у канцелярії суду до призначення суддів або вирішення питання відрядження суддів з іншого суду.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 серпня 2018, 12:12 | Семенівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації