Вхід | Реєстрація

Міські депутати звернулися до обласного прокурора

Міські депутати звернулися до обласного прокурора

На сесії Кобеляцької міської ради, яка відбулася у п’ятницю, місцеві обранці прийняли одне цікаве рішення.
Кобеляцькі міські депутати одностайно проголосували за запропонований їхній увазі проект рішення, який містив у собі офіційне звернення до керівництва прокуратури Полтавської області. Обранці попрохали обласного прокурора забезпечити максимально об’єктивне і неупереджене розслідування кримінальної справи, порушеної щодо дій посадових осіб Кобеляцької міської ради.

Нагадаємо, що Кобеляцька місцева прокуратура вже кілька місяців проводить розслідування щодо ремонту міських доріг в рамках відкритого кримінального провадження. У свою чергу, Кобеляцька міська рада організувала власне розслідування. І депутатська комісія зробила висновок, що під час ремонту доріг у Кобеляках ніяких порушень не було. У всякому випадку, таких, котрі «тягнуть» на кримінал. Депутати стверджують, що, навпаки, асфальту покладено більше, аніж було заплановано.

Але висновок депутатської комісії Анатолія Кучеренка не справив враження на співробітників Кобеляцької місцевої прокуратури. Їх, чомусь, більше цікавлять рішення сесії, договори із виконавцями, акти виконаних робіт та висновки експертів.

У самій Кобеляцькій місцевій прокуратурі про звернення міських депутатів знають. І говорять, що ставляться до нього нейтрально, як до звичайного факту. Є конституційне право міського голови і депутатів, вони ним скористалися. На цьому — все.

Ми обов’язково повідомимо читачів про подальший розвиток подій у цій кримінальній справі.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 серпня 2018, 18:27 | Кобеляки | Політика
1. КАМаз / 16 серпня 2018, 21:40
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Все правильно, скоро під білі рученьки на вихід пахана! Він падло своїх їсть як таракан в банці, колись мене запідозрив, тепер Зою, та що дає стоя)))). Хто наступна, мабуть Юля маж салом лижі,ти заговор всесвітній проти пахана затіяла))) Був на днях в прокуратурі на допиті як свідок, нічого хорошого там пахану не світить!!
2. ИВЕН / 2 жовтня 2018, 20:29
свідків в першу чергу завжди замітали.....стережіться-це вам не в калуарах шепотіти-оглядаючись.....
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації