Вхід | Реєстрація

Проблеми ОДА

Як протидіяти корупції серед державних службовців? Хто стане власником Дібрівського кінного заводу? Чи не потоне область у весняному паводку? Ці та інші питання обговорювали сьогодні на апаратній нараді в облдержадміністрації.
Державні службовці беруть хабарі, бо мало заробляють. Часто серед охочих розбагатіти неправедним шляхом, зокрема, й сільські голови та депутати, визнає начальник обласного управління Державної служби Олександр Черчатий.
Та за надмірну любов до грошей держава може покарати. Тож управління Держслужби, доповідає його очільник, проводить роз’яснювальні семінари, тематичні лекції з вивчення антикорупційного законодавства, організовує телефонні лінії «Суспільство пороти корупції». От тільки з огляду на поширеність цього явища в Україні, яка посідає одне з перших місць серед найбільш корумпованих країн, можна робити висновок про ефективність таких заходів. 
Земельні, майнові питання, малі державні дотації фермерам і сільськогосподарським підприємствам, низькі ціни на стратегічну продукцію села. З такими питаннями найчастіше звертаються люди у Головне аграрне відомство Полтавщини.
Йшлося і про очікуваний весняний паводок. Повінь буде, але не катастрофічна – заспокоїв начальник управління з питань надзвичайних ситуацій, а заступник голови ОДА Андрій Баранов поінформував: він очолив спеціальній штаб, який контролюватиме ситуацію на річках, організовуватиме рятувальні бригади, евакуаційні зони. Спеціальні інструкції на випадок надзвичайних ситуацій отримають від штабників учителі шкіл та медичні працівники.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2010, 16:35 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації