Вхід | Реєстрація

Подорожчали яйця і транспорт

Подорожчали яйця і транспорт

Інфляція в Україні в липні цього року в річному вираженні, порівняно з липнем минулого, становить 8,9 %, сповільнившись із 9,9 %.

Як повідомляється на сайті Державної служби статистики України, зростання цін у липні до попереднього місяця негативне: на рівні мінус 0,7 % (після нульового зростання в червні до травня і в травні до квітня). Порівняно з груднем 2017‑го, ціни зросли на 3,6 %.

За інформацією Держстату, найбільше зростання цін в річному вираженні зафіксовано на яйця: на 56,1 %, утримання будинків і прибудинкових територій — на 23,6 %, автодорожній пасажирський транспорт — 22,6 %. Зниження цін в річному вираженні зафіксовано на цукор (18,5 %), овочі (16 %), фрукти (10 %).

Також повідомляється, що базова інфляція в Україні в липні становила 8,8 % в річному вираженні, «мінус» 0,1 % — до попереднього місяця, 3,4 % — з початку року.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 серпня 2018, 12:25 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації