Вхід | Реєстрація

День міста. Спроба №2

День міста. Спроба №2

25 серпня в Кобеляках відбулося продовження святкового концерту, повноцінному проведенню якого завадили погодні умови.

Два місяці тому, 28 червня, кобелячани святкували День міста. Увечері на площі Перемоги для глядачів мали виступити співачка Натаніка, тріо «S-Klass» та гурт «Pochep beat». Крім того, міська влада обіцяла порадувати кобелячан салютом. Та погодні умови зіграли не на користь організаторів концерту. Під час виступу Натаніки розпочалася страшенна злива, що супроводжувалась шквальним вітром, градом, громом і блискавкою. У зв’язку з цим, інші артисти на сцену не виходили. Та й не було для кого. Адже всі глядачі розбіглись по домівках.

Минулої суботи міська рада повторила спробу відсвяткувати День міста. Цього разу артисти таки виступили.

На розігріві працювали місцеві співаки Олександр Круглий та Яніна Товстоніжко. Далі присутні танцювали під музичні композиції «S-Klassу» та інструментальний рок від Романа Почепа і гурту «Pochep beat». Виступ останнього гурту супроводжувався святковим салютом.

Готуючись до продовження свята, міський голова спробував повторити минулорічний тріумф, коли над площею Перемоги висіли дві повітряні кулі. 25 серпня куля була одна. За те, щоб піднятися на ній, любителі екстриму мали заплатити кошти. Їх виявилось зовсім небагато.

Світло і звук теж бажали кращого. Глядачі знаходились у цілковитій темряві, а от артистів освітлювали два прожектори. Звукооператор більше попрацював над басами, які постійно заглушували спів виконавців. Та зрозуміло, що для того, аби замовити якісні світло і звук, потрібна чимала сума. Тому на цьому організатори зекономили.

Узагалі, кобелячани позитивно відзивались про концерт, так як він був безкоштовний, а на сцені виступали професійні музиканти. У порівнянні з першою частиною Дня міста, відвідувачів було в рази менше. Можливо, боялись чергової зливи, а може, готувались наступного дня копати картоплю.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 серпня 2018, 19:51 | Кобеляки | Цікаве


1. светка / 26 серпня 2018, 22:13
Концерт повний відстій! Особливо ті що в чорних мантіях))) А чому ж мер містян не привітав?
2. КАМаз / 26 серпня 2018, 22:15
Нічого скоро пахана на зоні так привітають!!! Милься пахан! І не забудь з собою забрати прихвостня Спицю! Бо там він теж посередником буде, мило тобі передаватиме)))
3. микола козак / 27 серпня 2018, 14:00
І чого той пацан з мікрофоном додовбався до міського голови ?Якби він тільки знав , як він по дурному виглядить , як вова з четвертого А класу.На журналіста він ніяк не змахує.Дитинство в голові.Ішов би гратись куклами.
4. Beri Mor / 27 серпня 2018, 14:31
3.микола козак
«Якби він тільки знав , як він по дурному виглядить»

Та да,єсть трохи...Хоча сам він,напевне вважає,що це креативність з нього "пре".
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації