Вхід | Реєстрація

У Полтаві та Кременчуці поліцейські затримали розбійників

У Полтаві та Кременчуці поліцейські затримали розбійників

Так, у Кременчуці працівники поліції встановили та розшукали осіб, які із застосуванням ножа заволоділи мобільним телефоном 35-річного місцевого мешканця.  

Подія сталася 19-го серпня в одному із мікрорайонів Крюківського району Кременчука.   

Проведеними оперативними заходами поліцейські відділення поліції № 1 розшукали та затримали осіб, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні розбійного нападу. Ними виявилися двоє кременчужан віком 34 та 38 років.

У чоловіків під час слідчих дій вилучено речові докази. Кременчужан затримали у порядку статті 208-ї Кримінального процесуального кодексу України, нині вони дають покази слідчим. 

Триває досудове розслідування за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України.

Оперативниками відділення поліції № 1 міста Полтава вихідними було затримано одного із чоловіків, які підозрюються  у скоєнні розбійного нападу на 46-річного полтавця. 

На початку серпня підозрюваний разом зі спільником на вулиці побили чоловіка та забрали у нього мобільний телефон і особисті речі. 35-річному затриманому суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою. 

Відповідно до санкції частини 2 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб), йому може загрожувати покарання у виді позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. 

Працівники відділення поліції № 1 міста Полтава проводять заходи щодо встановлення місця перебування та затримання іншого співучасника скоєння розбійного нападу.


Автор: Відділ комунікації за матеріалами поліції Полтави та Кременчука


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 серпня 2018, 10:22 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації