Вхід | Реєстрація

Шановні захисники Вітчизни! Дорогі ветерани!

Від усього серця прийміть щирі вітання зі святом ! Багато часу День захисника Вітчизни асоціюється як свято справжніх чоловіків, почесною  справою яких є захист своєї Батьківщини. З прадавніх часів чоловіки – воїни стоять на сторожі спокою в  рідних домівках. В  різні історичні періоди вони  проявляли  безмежну відданість своєму народу, землі, де з’явилися на світ. Проте це свято вже давно вийшло  за звичні межі. Сьогодні ми залюбки  вітаємо й  жінок, які присвятили себе служінню Батьківщині.
Немає і не може бути більш героїчної та  мужньої  професії, ніж та, яку Ви  обрали. Ніякі політичні системи та  погляди не змінять мети  благородної місії, яку  виконуєте. Ні в які часи не зміниться ставлення народу до героїв – захисників. Ми пам’ятаємо   ратні подвиги часів Великої Вітчизняної війни та вклоняємо голови перед сивочолими ветеранами. Високо цінуємо працю військовослужбових, які підтримують бойову готовність держави. Вдячні солдатам, які несуть службу в лавах Збройних Сил України. З нагоди цього славетного свята всім захисникам Вітчизни  бажаю особистого щастя, міцного здоров’я, життєвих гараздів та родинного спокою, великих досягнень у нелегкій праці на благо рідної країни. Нехай завжди мирним буде небо над Україною.

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації