Вхід | Реєстрація

Відбулась щорічна педагогічна конференція

Відбулась щорічна педагогічна конференція

Традиційно, напередодні Дня знань, педагоги усього району збираються, аби підвести підсумки минулого навчального року та окреслити завдання на наступний учбовий рік.

Цьогорічна педагогічна конференція відбулась 28 серпня у залі засідань райдержадміністрації. Участь у ній взяла голова РДА Таміла Шевченко, голова районної ради Володимир Кішінський, завідувач районним відділом освіти Наталія Коваль та представники усіх навчальних закладів району: керівники та педагоги загальноосвітніх шкіл, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, навчально-реабілітаційного центру.

Головним питанням порядку денного конференції були підсумки роботи відділу освіти і педагогічних колективів у 2017-2018 навчальному році та основні завдання на 2018-2019 навчальний рік. На нього доповідала завідувач районного відділу освіти Наталія Коваль.

В першу чергу, вона розповіла про ключову реформу Міністерства освіти і науки України — Нову українську школу, головною метою якої є зробити школу відкритою, цікавою та сучасною. Наталія Мефодіївна звернула увагу на розвиток дошкільної, початкової та загальної  освіти, а також окреслила плани і завдання, які стоять перед педагогічними працівниками у новому навчальному році.

В свою чергу, Таміла Шевченко у своєму виступі подякувала педагогічним працівникам за їхню щоденну, нелегку роботу та якісну підготовку до нового навчального року.

По закінченню конференції  керівники району відзначили квітами та Подяками кращих представників освітянської галузі району.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 серпня 2018, 15:45 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації