Вхід | Реєстрація

Судитимуть чоловіків, які обікрали полтавські квартири на загальну суму 1,5 мільйони гривень

Судитимуть чоловіків, які обікрали полтавські квартири на загальну суму 1,5 мільйони гривень

Під час досудового розслідування встановлено, що двоє раніше судимих 27-річних молодиків, протягом 2017-2018 років, в денний час доби, користуючись відсутністю вдома господарів, шляхом злому замків вхідних дверей проникали до квартир на території Київського та Шевченківського районів міста, звідки викрадали грошові кошти, ювелірні вироби та побутову техніку. Крадене майно зловмисники збували до ломбардів.

Чоловікам вдалось здійснити 21 крадіжку, спричинивши потерпілим збитки на суму майже 1,5 млн гривень.

Під час проведення обшуків у крадіїв було вилучено знаряддя вчинення злочину, квитанції з ломбардів, а також частину викраденого майна, яке ще не встигли продати.

Прокуратурою затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно зловмисників за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у приміщення, яка завдала значної шкоди потерпілому) КК України та за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у приміщення, вчинена у великих розмірах) КК України.

За клопотанням прокуратури обвинувачені перебувають під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 8 років.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 серпня 2018, 12:28 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації