Вхід | Реєстрація

«Кохання» до смерті

Все частіше чуємо про вбивства на побутовому ґрунті. Світ стає жорстокішим. Між подружжям відбуваються сварки, приводом для яких стає алкоголь. У ході застілля «з нагоди» і без між \"половинками\" виникають суперечки та бійки. У хід йдуть кулаки, які у представників сильної статі виявляються міцнішими, а далі всі предмети домашнього вжитку, що попадають до рук.
У селі Великі Будища Гадяцького району у власному будинку знайдено труп жінки, 1968 р. н., з синцями на руках, обличчі та тулубі. На даний момент проводяться слідчо-оперативні дії. Під підозрою опинився її чоловік, 1966 р. н.
«Наразі труп направлено на медекспертизу, після неї буде встановлена причина смерті. Це все, що відомо на сьогоднішній день, - коментує подію Юрій Васильович Сулаєв, начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС України. - Говорити про те, що чоловік зарізав дружину, підстав немає. На тілі жінки немає колото-різаних ран. Побив, це однозначно. Від ударів, які він наносив, вона отримала синці та перелом кількох ребер. Якраз по факту зламаних ребер і порушено кримінальну справу за нанесення тілесних ушкоджень середнього ступеню тяжкості. Але чи були вони причиною смерті? Можливо, жінка померла від отруєння алкоголем, бо ж перебувала під дією спиртного. Все це з'ясують медики. Запобіжним заходом для чоловіка суд визначив підписку про невиїзд. Все ж я вам скажу, що всі подібні злочини скоєні під час або після застілля. Таких прикладів дуже багато. П'янки практично з нічого переростають у вбивства. 90% тяжких злочинів супроводжуються вживанням алкоголю. Потім проявляються ревнощі, пригадуються старі образи, збудження від міцних напоїв. Кожна людина повинна відповідати за те, що зробила».

У селі говорять…
«Сім'я важка. Складними були стосунки між чоловіком і жінкою. Вони кілька років тому розлучилися та проживали разом. Бив він її дуже, - кажуть односельці. – І прізвисько в селі у нього було «Садист». Бувало, поб'є і закриє у погребі днів на три. Син у них є, 21 рік. Мама у неї померла, сестричка трагічно загинула, батько, не витримавши наруги і над собою з боку зятя, у прийми пішов. Випивала небіжчиця, але ж і хазяйкою була. І постірає, і прибереться. А вже ж знущався він з неї, так це правда. Стидно казати, та бувало, що приведе дівиць, її прив'яже до кроваті чи крісла, а з ними оргії влаштовує на її очах. Не дай Боже вона очі закриє – від побиття нічого не спасе. Він же раніше сидів за зґвалтування. Він вів аморальний спосіб життя, а вона теж з горя почала випивати».

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2010, 17:12 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації