Вхід | Реєстрація

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Безпека дорожнього руху - це життя»

З метою залучення дітей і юнацтва до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міст, заміських дорогах та сільській місцевості, у транспорті Департамент Державтоінспекції МВС України, Перший автомобільний телевізійний канал та автомобільний журнал "Автоцентр" оголошують проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку під гаслом «ДАІ майбутнього».
Конкурс проводиться з 1 лютого 2010 року до 15 березня 2010 року. У ньому беруть участь діти трьох вікових категорій:
1 категорія: 6–9 років;
2 категорія: 10–13 років;
3 категорія: 14–16 років.
Роботи виконуються довільною технікою (малюнок, живопис, композиція) і мають відображати теми, пов'язані з безпекою поведінки на дорогах, вулицях, у транспорті, а також з уявленням дітей-конкурсантів про Державтоінспекцію майбутнього.
Малюнки (із обов'язковим зазначенням на зворотному боці їх назви, прізвища, повного імені та віку автора, місця проживання, назви навчального закладу) передаються школами до районних підрозділів ДАІ, які направляють їх до У(В)ДАІ регіонів, звідки кращі роботи надсилаються до Департаменту ДАІ МВС України за адресою: вул. Лук'янівська, 62, м. Київ, 01071.
Роботи авторів районних шкіл області передаються відділами та відділеннями ДАІ міст та районів до сектору зв'язків з громадськістю УДАІ ГУМВС України в Полтавській області.
Роботи, на яких не вказано відомостей про автора, до розгляду журі не будуть прийматися. Термін прийому конкурсних робіт – до 12.00 01.03.2010 року.
Критерії оцінки робіт:
- актуальність та повнота розкриття теми;
- рівень володіння технікою виконання;
- творчий підхід у висвітленні теми (копіювання не допускається).
Учасники, які посядуть у конкурсі перше, друге, третє призові місця в трьох вікових категоріях, отримають цінні призи.
Додатково передбачаються заохочувальні подарунки та сувеніри від організаторів.
Церемонія нагородження переможців обласного етапу конкурсу малюнку та виставка конкурсних робіт відбудеться в березні 2010 року.
Головна церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу малюнку та виставка конкурсних робіт відбудуться у квітні 2010 року.
Інформаційне забезпечення здійснює редакція автомобільного журналу "Автоцентр" та Першого Автомобільного телевізійного каналу.
До складу журі входять представники УДАІ ГУМВС України в Полтавській області.

Автор: В. Ф. Кравченя, начальник АДАІ ГУМВС України в Полтавській області, полковник міліції, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації