Вхід | Реєстрація

Відмовтесь від мішка, використовуйте циклонний пилосос

Відмовтесь від мішка, використовуйте циклонний пилосос

Кожна господиня прагне того, щоб у її домі панували затишок і комфорт. Перша умова залежить від сімейної ідилії. Друга — від ретельного прибирання. Ідеальної чистоти в будинку чи квартирі можна досягти за допомогою сучасної побутової техніки. Зокрема, пилососа. Та оскільки прогрес не стоїть на місці, модифікація пристроїв, що всмоктують разом із повітрям пил і бруд, постійно змінюється. І прилавки магазинів уже майже залишили пилососи, обладнані мішком. На зміни цим застарілим пристроям прийшли модифіковані, циклонні.

У чому ж полягає особливість таких пилососів та їх переваги над іншими?

 

Бруд потрапляє в окремий резервуар і не заважає прибиранню

Циклонні пилососи є різновидом пристроїв, де не використовують мішок. За допомогою повітряного вихору, сміття залишається всередині пластикового контейнера, осідаючи на його стінках. Ці пилососи поєднують у собі дві головні складові: чудову якість роботи за досить невелику ціну.

Якщо звернути увагу на принцип роботи пилососа, обладнаного мішком, стає зрозуміло, що по мірі наповнення резервуару знижується потужність пристрою і він всмоктує пил та бруд значно гірше. Тобто, повітря не може вільно циркулювати, так як у мішку накопичилось багато сміття. Якщо ж порівняти циклічний пилосос, то суть його роботи інша. Бруд залишається в окремому резервуарі і абсолютно не заважає роботі пилососа. Важливо, що двигун працює в одному навантаженні, він ні відпочиває, ні перегрівається. Це позитивно відображається на термінах його роботи. Більш детально про переваги циклічних пилососів читайте на https://y.ua/pylesosy/ciklon/c10128/f=925:17731/.

Доглядати за таким пристроєм одне задоволення. Контейнер і фільтр від’єднуються, з них витрушується сміття і їх промивають водою. Порахуйте, скільки за один рік вам довелось купувати мішків для пилососа? Згодні, що за ідентичною ціною можна придбати циклонний пилосос і не витрачати гроші на вітер?!

Додаткова перевага циклонних пилососів полягає в їх компактності. У порівнянні з багатьма іншими пристроями, циклонні пилососи невеликі і важать зовсім мало.

 

Потужні, надійні і компактні

Для того, аби побороти будь-який бруд і пил, слід використовувати циклонний пилосос з вертикальною конструкцією. Принцип їх роботи традиційний, але мотор захований у самому корпусі. При цьому бруд осідає в пилозбірнику. Та якщо перейти за цим посиланням https://y.ua/pylesosy/ruchnoy-vertikalnyy/c10128/f=922:29353/, то відразу стає помітно, що пилососи надзвичайно компактні, займають зовсім мало місця, а зберігати їх можна майже в усіх кутках, за дверима або гардеробах. Вертикальний пилосос ефективно використовувати при чищенні килимів. Їх в першу чергу придбавають алергетики, котрі страждають від пилу.    

Отож, циклонний пилосос з вертикальною конструкцією надзвичайно легкий, маневрений, ним зможе управляти навіть дитина. Досить возити по кімнатах важелезні мішкові пилососи, купуйте сучасну легкість і комфорт.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 вересня 2018, 11:10 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації