Вхід | Реєстрація

Справі - час і дозвіллю – не менше

Велику увагу в професійному аграрному ліцеї с. Веприка Гадяцького району приділяють організації дозвілля учнів. Масові заходи направлені на розвиток естетичних смаків, виховання моральних якостей, формування здорового способу життя, поглиблення професійних знань та навичок.
Нещодавно відбувся фінал гри «Нумо, дівчата!». Чотири команди дівчат брали участь у змаганнях: «Мармеладки» (команда учнів І курсу, капітан О. Загора), «Дівчата від кутюр’є» (команда учнів ІІ курсу, капітан Я. Дідюк), «Дикий молодняк» (команда учнів ІІІ курсу, капітан В. Карпенко), «Гламур» (команда учнів групи ТУ, капітан Г. Мірошніченко). Всі команди були гідні перемоги. Але конкурс є конкурс. Уже на першому етапі змагань лідирувала команда «Дикий молодняк». Азарт, прагнення перемоги охопили дівчат з перших хвилин виходу на сцену: танці, читання репу, спів, акробатичні трюки, гумор показали, що команда стане переможцем. Творчими лідерами в команді були Катя Тернова та Віта Карпенко. А заключну пісню дівчата співали зі сльозами на очах.
«Мы сейчас вам на КВН
Про родной лицей пропоем.
Аплодируйте нам сильне,
Год последний учимся в нем.
Будем иногда мы встречаться
И в лицей навстречу придем,
И от счастья будем смеяться.
Не забудем мы второй дом».

І в залі не було байдужих, адже дівчата вже випускниці і цього року розпрощаються з ліцеєм,    який для них став по-справжньому рідним.
Програма конкурсу «Нумо, дівчата» була підготовлена вихователем гуртожитку С.Д. Лутай та художнім керівником В.О. Іванченко.
А попереду на глядачів чекає не менш захоплива гра «Нумо, хлопці!»

Автор: Л.І. Головко, методист ліцею; www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2010, 17:31 | Гадяч | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації