Вхід | Реєстрація

Дівчинку, яку розшукували з початку вересня, знайшли під Полтавою

Дівчинку, яку розшукували з початку вересня, знайшли під Полтавою

Напередодні до поліції звернувся чоловік та повідомив, що на початку вересня зникли його донька та онука, мешканці Великобагачанського району.

За фактом зникнення людей було відкрито кримінальне провадження. На пошуки зниклих матері та дитини задіяли особовий склад поліції декількох територіальних підрозділів.

Проведена робота та небайдужість громадян дала свої результати. Під Полтавою 8-річну Анастасію упізнали одразу декілька громадян – продавець аптеки та молодий чоловік, який працював на підприємстві під Полтавою. Напередодні поліцейські у рамках пошукових заходів показували цим громадянам фото розшукуваних.

Олексій Бойко помітив одиноку дівчинку на березі річки Ворскла та впізнав у ній розшукувану. Негайно набрав «102» та до приїзду поліції слідкував, щоб остання не зникла з його поля зору.

По приїзду поліцейські Полтавського районного відділення поліції та відділу ювенальної превенції обласного апарату з’ясували, що розшукувана дитина разом із матір`ю проживали у наметі під Полтавою. Сьогодні жінка пішла у місто купити продукти, а дитина залишилася на березі.

Дівчинку оглянули лікарі. На щастя, її життю та здоров’ю нічого не загрожує. Анастасію доправили до реабілітаційного центру, а її матір продовжують шукати.

Відповідний орган опіки та піклування буде вирішувати, з ким надалі знаходитиметься  дитина.

Працівники поліції вдячні небайдужим громадянам, зокрема, Олексію Бойку, за проявлену пильність та своєчасне інформування поліції про знайдену дитину.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 вересня 2018, 10:12 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації