Вхід | Реєстрація

На апаратній нараді говорили про заробітні плати

На апаратній нараді говорили про заробітні плати

17 вересня  на щотижневій нараді в райдержадміністрації  розглянуто питання про роботу районної робочої групи  з питань  легалізації  виплати заробітної плати та зайнятості населення. На це питання доповідала виконуюча обов’язки  завідувача  сектору  економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Марина Пелюхня.

Підбиваючи підсумки розглянутого питання, виконуюча обов’язки голови райдержадміністрації Жанна Шевцова подякувала членам районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення за проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи з роботодавцями щодо необхідності  дотримання ними  норм чинного законодавства, стосовно прав і гарантій найманих працівників, недопущення  використання  найманої робочої сили  без належного оформлення трудових  відносин. Наголосила, що  робочою групою  крім інформаційно-роз’яснювальної роботи проводяться спостереження місць здійснення  господарської діяльності, але притягнути до відповідальності суб’єктів господарювання, які використовують  найманих працівників без оформлення трудових відносин, немає можливості. 

Про стан фінансування бюджетних програм та результативні показники  їх виконання доповідав начальник фінансового управління райдержадміністрації Андрій Дацко.

У ході обговорення даного питання Жанна Шевцова  акцентувала увагу на необхідності активізації  роботи  головних розпорядників  коштів районного бюджету з аналізу бюджетних програм і оцінки їх ефективності,    оформлення цієї роботи документально:  підготовці  звітів про виконання програм, аналітичних матеріалів до них, пропозицій щодо   покращення показників  результативності  програм, тощо. Доручила розмістити інформацію про стан фінансування  бюджетних програм та результативні показники  їх виконання на сайті райдержадміністрації.  


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 вересня 2018, 10:18 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації