Вхід | Реєстрація

Рятівники підвели підсумки конкурсу малюнків

Рятівники підвели підсумки конкурсу малюнків

17 вересня в Україні своє професійне свято День рятівника відзначають люди цієї героїчної професії. Напередодні цього свята представники Кобеляцької районної філії Полтавського ОЦЗ разом з провідним інспектором Кобеляцького районного сектору ГУ ДСНС України в Полтавській області Андрієм Коваленко провели профінформаційний захід «Зустріч із ПРОФЕСІЄЮ» в Кобеляцькому навчально-виховному комплексі №1.

Завідувач сектору активної підтримки безробітних Кобеляцької районної філії Полтавського ОЦЗ Наталія Царичанська розповіла присутнім про професію «Рятівник»: «Це покликання, це стан душі, адже своєю повсякденною самовідданою працею, пов’язаною з ризиком, він завжди готовий прийти на допомогу та виконати найважливіше своє завдання – врятувати та захистити людське життя. В зв’язку з необхідністю в даній професії в навчальних закладах України можна здобути вищу або середню спеціальну освіту на кафедрі пожежної та рятувальної підготовки».

Коваленко А.В. з особистого досвіду привів приклади відваги та рішучості при виконанні службового обов'язку, акцентуючи увагу на тому, що серед наших рятувальників – тільки сильні духом і загартовані випробуваннями люди, які завжди прийдуть на допомогу.

Яскравим фіналом цього заходу було підведення підсумків конкурсу малюнків «Знай поведінку з вогнем обережну». Наші рятівники приготували чудові подарунки і нагородили переможців:

  • 1 місце – учениця 9-Б класу Варі Анна
  • 2 місце – учениця 5-А класу Дорофєєва Олена
  • 3 місце – учениця 9-А класу Прокопенко Анна.

Діти гучно вимовили девіз рятувальників «Запобігти. Врятувати. Допомогти» та пообіцяли бути більш обачними, не забувати правила пожежної безпеки.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 вересня 2018, 12:05 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації