Вхід | Реєстрація

І початківець, і профі знає, що кращих авто, ніж у Чернівцях, не буває

І початківець, і профі знає, що кращих авто, ніж у Чернівцях, не буває

З легкої руки письменників Ільфа і Петрова вийшла геніальна фраза, яку виголосив головний персонаж їх романів Остап Бендер. Авантюрист сказав: "Автомобіль — це не розкіш, а засіб пересування". У наш час більшість людей не уявляють свого життя без цього транспортного засобу. Адже за допомогою автомобіля ми здатні за відносно короткий проміжок часу долати значні дистанції. Завдяки тому, що людина щодня користується транспортними засобами, вона чітко розраховує свій час. І з кожним днем на автодорогах кількість автомобілістів збільшується з геометричною прогресією.

Звичайно, що кожен водій не може дозволити собі придбати новий транспортний засіб із автосалону. Але ж і без автомобіля в наш час фактично не можливо обійтись. Тому кожен автолюбитель мріє придбати транспортний засіб у гарному стані та й за помірну ціну. Бажано, щоб авто дісталось у розстрочку.

 

Одних турбує об’єм двигуна, а інших — колір кузова

На всю країну одним із найвідоміших авторинків вважається чернівецький. Так, саме це місто, яке знаходиться на південному заході України дуже популярне серед автовласників та тих, хто бажає ними стати. Навіть румуни знають, що продаж авто в Чернівцях приваблює водіїв не менше, ніж туристів резиденція митрополитів Буковини і Далмації.

Та з чим потрібно визначитись майбутньому автовласнику, перед тим, як придбати автівку в цьому місті.

  1. Звичайно, що головним критерієм відбору транспортного засобу є сума, яку автомобіліст зумів зібрати на цю вартісну покупку. Якщо вона досить значна, то можна сміливо ходити по автосалонах, якщо ж кошти обмежені, слід відвідати вторинний ринок.
  2. Водії поділяються на дві категорії: перші купують той автомобіль, на який у них вистачає коштів, другі віддають перевагу конкретній марці. І не важливо, які транспортні засоби будуть припарковані поряд, покупець обере саме ту модель, про яку він мріяв. Навіть якщо доведеться брати певну суму в борг чи оформляти розстрочку. Тому коли вже він приїде купити авто в Чернівцях бу, йому буде не важливо, яку відстань довелося подобали за своєю чотириколісною мрією.
  3. Існує категорія водіїв, які на перший план ставлять об’єм двигуна. Когось із них повністю влаштує малолітражка, яка в міському циклі споживає 3-4 літри пального. Іншому подавай кількалітровий двигун, ревіння якого буде чути на кілька десятків метрів.  Теж саме і з видом пального: дизель, бензин чи газ. Смаки у всіх різні.
  4. Частина автолюбителів зосереджена більше на типі кузова: універсал, мінівен, седан чи купе. Кожен придбаває авто для різних цілей. Не менш важливу роль відіграє колір фарби. Один нізащо не сяде за кермо червоного автомобіля, так як, на його думку, це вульгарно. Інший не їздитиме на авто білого кольору, адже його постійно треба мити. І тому подібне. 

Усе ж, якщо ви бажаєте придбати автомобіль і вже почали розглядати деякі варіанти, не гайте час дарма, заходьте на веб-сайт https://planetavto.ua/ обирайте Чернівецьку область і знайдіть транспортний засіб своєї мрії. І навіть коли виявиться, що потрібної суми не вистачає, компанія РlanetАvto допоможе вам оформити автомобіль у розстрочку.

Тоді і ви зможете сказати, що авто — це не розкіш.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 вересня 2018, 13:19 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації