Вхід | Реєстрація

Меблі, які створюють особливий затишок і комфорт вашого будинку

Меблі, які створюють особливий затишок і комфорт вашого будинку

Зі свого раннього дитинства найбільше запам’ятався дачний будиночок мого діда. Майже кожні вихідні і всю відпустку він проводив за містом. Населений пункт знаходився в лісовій місцевості. Поряд із будинком протікала річка, ріс величезний садок з фруктовими деревами. Дід тримав чималу пасіку і кожного дня порався біля своїх бджіл. А от вечір він присвячував спілкуванню з природою. На веранді будинку в нього були встановлені плетені крісла і стіл. Разом із бабусею вони пили чай або просто обговорювали спів пташок. Двоє дорослих людей могли навіть, звично для себе, заснути в зручних кріслах з ротангу. Коли сон долав першою бабусю, то дід брав плед і вкривав її. Теж саме робила й вона.    

Дід завжди повторював мені, що меблі з ротангу відрізняються особливою витонченістю і в усі часи вважалися предметом розкоші. Жартівливо він пояснював, що йому ці крісла і стіл дісталися ще від його діда, який служив на флоті в царській армії. І починав розповідати про країни, у яких побував мій прародич, та води, де йому випала можливість ходити. А я слухав і уявляв розказане, умостившись в зручне й надзвичайно красиве крісло з ротангу.

Іноді дід переключався безпосередньо на сам матеріал, із якого були виготовлені плетені меблі. Я назавжди запам’ятав, що ротанг добувається з пальми, яка росте в Південно-Східній Азії, у тропіках. У цьому регіоні нараховується більше 300 видів рослини.

 

В Азію їхати не потрібно

Протягом шкільних років я настільки звик проводити час на дачі, що далі не уявляв свого життя в квартирі. І коли зумів побудувати власний будинок, то окрему увагу приділив терасі. Мені хотілось, аби ми з дружиною також засинали за прикладом моєї рідні. Але ж для повної картини потрібні були меблі з ротангу. І ми їх придбали в інтернет-магазині Cruzo. Точніше, не лише крісла, адже в цьому магазині реалізують витончені й елегантні меблі для саду, будинку, гарнітури, дивани, столи і навіть гойдалки. Зізнатись відверто, такого різноманіття меблів з ротангу мені не доводилось зустрічати. Хоча ми з дружиною об’їхали всі магазини в Полтаві і Дніпрі. Ці плетені меблі створюють у будинку особливу атмосферу комфорту і затишку.

Дід чимало розповідав мені про ротанг, але консультанти інтернет-магазину Cruzo розширили знання. По-перше, плетені меблі з тропічної пальми відрізняються надзвичайно високою міцністю. По-друге, вони фактично універсальні у використанні, тому підходять для людей із різною вагою. По-третє, стійкі до температур. Тобто, без проблем можуть використовуватись у лазнях і саунах. По-четверте, абсолютно не вибагливі у догляді. По-п’яте і головне, екологічно чисті.

Отож, моя дитяча мрія збулась: разом із дружиною ми можемо заснути на терасі у зручній плетеній меблі з ротангу. Дякую за спогади дідусеві, а інтернет-магазину Cruzo — за зручність і задоволення.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 вересня 2018, 12:02 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації