Вхід | Реєстрація

За минулу добу у 3 ДТП загинули 2 людини, а 7 осіб травмовано

За минулу добу у 3 ДТП загинули 2 людини, а 7 осіб травмовано

Пирятинський район: автомобільна аварія сталася 24 вересня, близько 15:00 на 157-му кілометрі автодороги Київ-Харків поблизу міста Пирятин.

Встановлено, що зіткнулися автомобіль «МАЗ» (молоковоз), під керуванням 55-річного жителя Пирятинського району та «Мерседес Спрінтер» (маршрутний мікроавтобус сполученням "Київ-Суми"), під керуванням 35-річного мешканця Сумщини.

Унаслідок ДТП, 46-річна пасажир "Мерседесу", мешканка м. Суми від отриманих травм померла в лікарні. Водій мікроавтобусу та ще п'ятеро пасажирів - 36-річний, 44-річний чоловіки, дві 37-річні та 20-річна дівчина отримали травми та перебувають у медзакладі. Усі жителі міста Суми та Сумської області.

Полтавський район: в селі Калашники автомобіль ВАЗ, під керуванням 20-річного чоловіка скоїв зіткнення з 54-річною велосипедисткою. Жінка від отриманих травм померла на місці.

По даним фактам відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило тяжкі наслідки.

М. Миргород: 24 вересня, близько о 09:30 год. на перехресті вул. Гоголя та вул. П.Тичини автомобіль «VOLKSWAGEN CADDY», під керуванням 26-річного містянина допустив зіткнення з 83-річним велосипедистом.

Унаслідок ДТП, велосипедист отримав тілесні ушкодження.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2018, 11:29 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації