Вхід | Реєстрація

У Мачухівській ОТГ планують встановити 67 камер відеоспостереження

У Мачухівській ОТГ планують встановити 67 камер відеоспостереження

На даний час 28 камер відеоспостереження вже функціонують у Мачухах. Для придбання ще 67-ми – закладені кошти до бюджету.

Їх громада планує встановити в населених пунктах 3-х районів області, які входять до складу ОТГ – Полтавському, Новосанжарському та Решетилівському, повідомляють у поліції.

Як зауважила Жанна Ахіджанян, «система безпеки», про яку йшлося сьогодні, передбачає не тільки технічну складову, але й кадровий ресурс, над формуванням якого громада має працювати спільно з поліцією.

Саме тому особливу увагу приділили питанням підбору «власного дільничного» (обраного громадою) та створення для поліцейського, який обслуговуватиме близько 7 200 жителів ОТГ, належних матеріально-технічних умов.

Жанна Ахіджанян переконана, що прагнення до позитивних змін, єдність поглядів і віра в результат – запорука успіху будь-якої спільної справи. Ця «формула», на думку підполковника поліції, є основоположною при формуванні партнерських стосунків між поліцією і громадою.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2018, 15:43 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації