Вхід | Реєстрація

Поліцейські Кобеляцького відділу поліції задокументували ряд наркозлочинів

Поліцейські Кобеляцького відділу поліції задокументували ряд наркозлочинів

На території домогосподарства 57-річного жителя Кобеляцького району, дільничні офіцери виявили та вилучили паперові пакунки з сухою речовиною, схожою на коноплю, ємність заповнену речовиною рослинного походження, що перебувало у висушеному та подрібненому стані та саморобний пристрій для куріння.

Крім того, дільничними офіцерами поліції також було проведено ще один санкціонований обшук за місцем проживання 39-річного жителя Кобеляцького району, де поліцейські виявили та вилучили паперовий пакунок з речовиною рослинного походження в подрібненому стані та саморобний пристрій для куріння.

Оперативники Кобеляцького відділу поліції провели санкціонований судом обшук за місцем мешкання іншого 25-річного жителя району. У ході обшуку виявлено та вилучено речовину рослинного походження, ззовні схожу на рослини конопель.

По всіх трьох фактах особам повідомлено про підозру за ч.1 ст.309 ( незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту ) Кримінального Кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.


Автор: Анастасія Вітрук, Кобеляцький відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2018, 08:28 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації