Вхід | Реєстрація

Користуйтесь онлайн-касою Ticketsbox та придбавайте кращі квитки

Користуйтесь онлайн-касою Ticketsbox та придбавайте кращі квитки

Улюблені співаки, танцювальні колективи, вистави, актори кіно і театру — у кожної людини є свої смаки і вподобання. Хтось мріє потрапити на концерт естрадної зірка, комусь важливо побувати на прем’єрі нового фільму від культового режисера та за участю кращих голлівудських акторів і тому подібне. Усіх цих людей об’єднує одна ціль — вчасно придбати квиток, бажано, до початку заходу, аби не пропустити дійство, стоячи в довжелезній черзі. Але ж не завжди людина має можливість потрапити завчасно в місто, де проходитиме захід. Тоді виходить, що вона приречена відстояти чергу? Насправді, зовсім не обов’язково їздити за квитками і інші міста чи бігати по організаторах. Достатньо лише мати під рукою Інтернет, щоб скористатись послугами ресурсу Ticketsbox.

 

Навіщо потрібна онлайн-каса

Кожен, хто спробував купувати електронні квитки на https://ticketsbox.com/, переконався у зручності такої послуги. Тепер вам не потрібно переходити з одного сайту на інший у пошуках концертів вашого улюбленого виконавця. Про це потурбувалася онлайн-каса Ticketsbox. На веб-ресурсу ви дізнаєтесь всю інформацію, що вас цікавить.

Хочете сходити увечері з коханою чи друзями в кіно, але не знаєте, які фільми транслюють у вашому місті. Не проблема, скористайтесь персональним помічником ticketsbox.com і відразу замовте електронний квиток. Ні вам черги, ні даремно витраченого часу. А головне — повноцінний перегляд фільму від початку і до останнього титру. 

Що говорити, коли Ticketsbox, крім концертів, кіносеансів і вистав, пропонує замовити екскурсії на різний смак і тематику. 

Важливою перевагою онлайн-каси є те, що на офіційному ресурсі https://ticketsbox.com/ користувачу пропонується найактуальніша афіша всіх заходів, що відбувається в різних містах нашої держави. Навіть якщо у вас немає часу для пошуку, достатньо регулярно ознайомлюватись зі свіжими анонсами. Для постійних клієнтів пропонуються акції і бонусні програми, тому це чудовий ресурс для великої компанії.

 

Чому саме Ticketsbox

  1. Найбільш актуальна афіша заходів по всій Україні.
  2. Зручний пошук улюблених подій.
  3. Можливість забути про черги.
  4. Надійний захист персональних даних і платіжних операцій.
  5. Покупка квитка онлайн, не виходячи з власної кімнати.
  6. Постійні акції і бонусні пропозиції.
  7. Найцікавіші заходи різних напрямків: від концертів і фестивалів, до спортивних подій і дитячих шоу. 

Не витрачайте час дарма, користуйтесь онлайн-касою Ticketsbox та придбавайте кращі квитки на події, що вас цікавлять.   


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2018, 10:30 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації