Вхід | Реєстрація

Читайте друковані книги і отримуйте від цього насолоду

Читайте друковані книги і отримуйте від цього насолоду

Хоча з глобальним розвитком ІТ-технологій та поширенням Інтернету щодня люди отримують чимало інформації з екранів своїх гаджетів, за всі ці роки книга не втрачає своєї популярності. Друкований твір сприймається під час читання зовсім по-іншому, ніж електронний текст. Тим більше, що інтернет-користувачі не люблять переплачувати і заходять на сайти, що не захищені від реклам. Тому під час онлайн-читання книги замість тексту постійно спливає різноманітні реклами та пропозиції. Зрозуміло, що за таких обставин людина навіть не в змозі запам’ятати прочитане, не говорячи про повноцінне розуміння і усвідомлення тексту.

 

Де придбати цікаві книги

Люди відрізняються один від одного за своїми вподобаннями. Навіть якщо це стосується книги. Одним подобаються детективи, іншим — історична література, треті віддають перевагу ліричним творам і так далі. Діти узагалі хочуть читати книги з малюнками.

Та всіх їх об’єднує улюблений магазин книг book24. У цій бібліотеці світової літератури кожен користувач знайде друкований твір, який йому подобається. На офіційному сайті магазину https://book24.ua/books/ завжди в наявності величезний асортимент, який постійно оновлюється як за жанрами, так і за авторами.

Забудьте про гаджети і рекламу, читайте друковані книги і отримуйте від цього насолоду.

 

Чим корисна книга

Ще з шкільної парти педагоги тлумачили, що читання друкованого твору розвиває мислення. Адже людина обмірковує прочитане, виносить саму ідею написаного. Виявляється, що книга має навіть стресознижуючі властивості. Під час читання організм позбувається стресу, а психіка людини — заспокоюється. Погодьтеся, що з начитаною особою приємно спілкуватися. Адже така людина володіє чудовим словниковим запасом. А більшість сучасних досліджень доводять, що уберегти людський мозок від хвороби Альцгеймера допомагає регулярне читання. Тому що під час цього корисного процесу підвищується активність мозку. Соціологічні ж дослідження показують, що начитані люди відрізняються впевненістю в собі. Оскільки вони здатні продемонструвати знання з різних дисциплін.

Не дарма ж усі творчі особистості захоплювались читанням. Ідеї, які з’являються під час прочитання твору, втілюються у творчі досягнення..

Книга корисна навіть для тих, хто страждає на розлади сну. Достатньо регулярно читати ввечері, аби виробити в себе звичку засинати після кількох прочитаних сторінок.

З книгами мозок працює значно активніше, так як постійно включається уява. Це допомагає розвивати пам’ять і логічне мислення. Людина, яка полюбляє читати, уміє концентруватись на багатьох речах і не відволікатись на сторонні предмети.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2018, 13:02 | Полтавщина | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації