Вхід | Реєстрація

Успішні аграрії працюють лише з платформою nmglobaltrade

Успішні аграрії працюють лише з платформою nmglobaltrade

Двадцять років тому відбулося розпаювання колгоспів, іншими словами — пройшла земельна реформа. Селяни отримали у власність земельні наділи. На жаль, люди не знали, як дати раду своїм ділянкам. Оскільки вони не мали ні техніки для їх обробітку, ні розумілись на можливих варіантах закупівлі та збуту зернових культур. У більшості землевласників не було інтернет-мережі й вони не знали про платформу nmglobaltrade.com, де кожен бажаючий може продати або придбати зернові та олійні культури. Тому кілька років поспіль значна частина земель заростала бур’янами, а люди лише розводили руками, наголошуючи про свою безпорадність.

Та згодом аграрії, які ризикнули і взялися за вирощування зернових, зуміли сконцентрувати в своїх руках значну кількість земель, завдяки чому в них з’явилась можливість акумулювати чималі врожаї і шукати вигідні джерела для збуту вирощеної продукції. Паралельно з’явилися агрофірми, що пропонували власникам земельних паїв здати свої наділи в оренду і отримувати плату за них. Люди спершу погоджувалися. Але потім зрозуміли, що з трьох гектарів землі вони отримують мінімальний дохід, адже орендна плата становила від п’яти до восьми відсотків. ямало того, найкращої якості зернові відправляли на експорт, а землевласникам видавали продукцію низької якості. І тоді почали масово з’являтися одноосібники. Так називають власників земельних ділянок, які самостійно працюють на них, маючи один або кілька паїв. Та виникла інша проблема. Якщо сільгоспвиробники навчилися вирощувати достойні врожаї, то часто вони не мали можливості вигідно їх реалізовувати. Власники невеликих елеваторів занижували ціни та знімали високі відсотки за волость зерна.

 

На Nmglobaltrade вигідно і продавати і купувати сільськогосподарську продукцію   

Сьогодні аграрії значно вигідніше продають і купують зернові, так як вони працюють з платформою nmglobaltrade. Сільгоспвиробники, які працювали на цій платформі, заявляють, що більш вдалого сервісу в нашій країні не існує. Адже спеціалізація nmglobaltradе заключається в торгівлі як зерновими, так і олійними культурами. Працювати на сайті зможе кожен. Усі користувачі платформи надають повноцінну інформацію про себе, де зазначають умови співпраці і ціни. Користувачі мають можливість порівняти ціни на сільськогосподарську продукцію по всій території нашої держави, тобто, у кожній області. А при бажанні — навіть на кожному елеваторі. Тому купити або продати зернову чи олійну продукцію на nmglobaltrade.com можна за найвигіднішими цінами в Україні.

Головне — інформація про аграріїв захищена, аби попередити будь-які спроби шахрайства.

Тому на цьому сервісі не лише вигідно купувати й продавати, а ще й безпечно. Тому всі успішні аграрії працюють лише з платформою nmglobaltrade.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2018, 16:10 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації