Вхід | Реєстрація

У Кубкові «Полтавська битва – 2018» зійшлися в двобої майстри кіокушин карате

У Кубкові «Полтавська битва – 2018» зійшлися в двобої майстри кіокушин карате

У Полтаві завершився IX Відкритий Кубок області з кіокушин карате, організований Полтавською обласною Федерацією кіокушин карате за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської обласної державної адміністрації та під патронатом Головного Управління Національної Поліції в Полтавській області й Головного територіального управління юстиції в Полтавській області.

На урочистому відкритті щорічного змагання його учасників і вболівальників привітали заступник начальника Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Михайло Габор, почесний президент Полтавської обласної федерації кіокушин карате, володар чорного поясу 2-й дан Ігор Петраш, заслужений працівник культури України, голова обласного відділення Міжнародної організації «Жіноча громада» Валентина Шемчук, Головний суддя змагань, президент Полтавської обласної федерації кіокушин карате, чинний чемпіон Європи, Майстер спорту України, володар чорного поясу 3-й дан Олександр Костенко. Пам’ятними відзнаками пан Олександр Костенко нагородив Дар’ю Бриндак, Валентину Шемчук та Любов Бут за вагомий внесок у справу розвитку й популяризації кіокушин карате серед дітей та дорослих у Полтаві та Полтавській області. Хореографічно-театральну композицію подарували спортсменам і гостям «Полтавської битви – 2018» виконавці бального танцю Аліна Курлова й Семен Філько.

Синьо-жовте сяйво Державного Прапора України, церемоніальне шикування параду учасників, врівноваженість досвідчених майстрів, відверта впевненість юнаків та дівчат і водночас їхні щирі сумніви, обов’язкові настанови тренерів і турботливі поради батьків – усі ці емоції народжували відчуття переможної сили й мужності справжнього свята бойового мистецтва. На сторожі суворого дотриманням правил чесного рукопашного поєдинку також стояли Верховний спостерігач змагань Голова суддівської колегії Федерації кіокушин карате України, суддя Міжнародної категорії 4-й дан Леонід Чернявський та потужний суддівський корпус WKB.

Традиційний турнір, на який, крім каратистів із Глобиного, Кременчука, Миргорода, Пирятина, Решетилівки та Полтави, з’їхалися спортсмени із Дніпра, Запоріжжя, Золотоноші, Кривого Рога, Ромнів, Херсона, Харкова та Києва, відбувся в спортивній залі ГУ НП в Полтавській області. Найкращі каратисти з різних куточків України, які продемонстрували чемпіонську майстерність, посіли призові місця. За результатами змагань першість виборола збірна Полтави, на другій сходинці команда Ромнів, на третій – Кременчука.

Кіокушин карате заворожує вишуканою вправністю рухів бійців, підкорює розум спортивним розрахунком досягнення успіху й природною кмітливістю. Але недостатньо володіти бездоганною технікою, щоб вам пощастило потрапити до числа східних ратоборців. Велика родина кіокушин карате огорне вас міцними обіймами лише тоді, коли у вашому особистому й суспільному житті панують найкращі людські чесноти й високі моральні засади. Зичимо нинішнім переможцям «Полтавської битви – 2018» та всім початківцям і майстрам татамі великодушної сміливості, лицарської відважності та виняткової шляхетності в двобоях і на шляху підкорення нових вершин у навчанні й невпинній праці над собою.


Автор: Валентина Шемчук, «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 жовтня 2018, 14:58 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації