Вхід | Реєстрація

ФК «Ворскла» засудило вболівальників, які одягли футболки з Гітлером

ФК «Ворскла» засудило вболівальників, які одягли футболки з Гітлером

Полтавський футбольний клуб «Ворскла» розцінює поведінку фанатів, які одягли футболки з Гітлером на матч, як провокацію.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ФК:

«У зв’язку з інформацією, що наразі шириться деякими ЗМІ стосовно вболівальників ФК «Ворскла» на грі 10-го туру Чемпіонату УПЛ у Чернігові, які мали зухвалий вигляд, повідомляємо наступне: ФК «Ворскла» розцінює поведінку цих осіб, як таку, що містить провокаційний характер, та йде всупереч розвитку та філософії полтавського футбольного клубу. Усі ми розуміємо наслідки таких провокацій! ФК «Ворскла» (Полтава) різко засуджує дії, що дискредитують всю футбольну громадськість, та суперечать принципам Міжнародної організації FARE. У переддень ігор Ліги Європи закликаємо всіх уболівальників дотримуватись правил толерантності та слідувати принципам УЄФА і здорового глузду.

Футбольний клуб «Ворскла» змушений звернутися до правоохоронних органів із проханням відреагувати на ситуацію, що склалася з метою запобігти подібним тенденціям.»

Під час трансляції матчу телевізійні камери вихопили двох вболівальників з сектора «Ворскли», одягнених у чорні футболки з портретом Адольфа Гітлера і з написом російською «Мой дедушка — австрийский художник». Згідно з переліком заборонених символів від організації FARE (Football Against Racism in Europe) до цих самих символів входять будь-які відсилки до Адольфа Гітлера.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 жовтня 2018, 11:40 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації