Вхід | Реєстрація

Туристичні рушнички у поході - не розкіш, а необхідність

Туристичні рушнички у поході - не розкіш, а необхідність

У кожній мандрівці горами, особливо, якщо ночівля в наметі, є потреба у гігієні тіла. На сьогоднішній день не є проблемою вчитись у поході, адже ви це можете зробити у гірській річці, потічку або ж придбати туристичну каністру чи навіть портативний душ, набрати воду із чистого джерела води та вмитись повністю.

І окрім води та засобів гігієни, вам потрібен рушник. Звичайно, можна взяти із собою домашній рушник, проте, погодьтесь, що він доволі габаритний і важкий. Тому, ми пропонуємо вам звернути увагу на оновлений вид рушників у похід - туристичний рушник із мікрофібри. Придбати туристичні рушники у похід можна у магазинах туристичного спорядження, величезний вибір яких, є у фірмових магазинах туристичного спорядження Терра Інкогніта, які знаходяться у місті Київ, Львів та Одеса, а також у них є інтернет магазин: www.terraicognita.com.ua. Cаме у цьому магазині ви знайдете широкий вибір якісного туристичного спорядження від перевірених виробників, яке не підведе та служитиме роками.

Терра Інкогніта

Чому варто обрати саме туристичний рушник із мікрофібри?

Відповідь проста: такий вид рушника зовсім компактний та легкий, що дозволяє з розумом та раціонально спакувати усі ваші речі у наплечник та мінімізувати фактичний об’єм. Також такі рушники виготовлені із різних варіантів мікрофібри, які приємні на дотик а також мають велику перевагу: швидко вбирають вологу та сохнуть. Часто, у комплекті із рушничком іде чохол або ж мішечок, для зручного зберігання. Як приємні бонуси: величезна гама кольорів, різна товщина та ворсистість матеріалу, розмірний ряд від S до ХL (залежно від призначення). Щодо розміру туристичних рушників: у кожного виробника свій розмірний діапазон, але як правило, найменші за розміром туристичні рушники на terraincognita.com.ua (наприклад для обличчя чи рук) мають орієнтовний розмір 60x30 см, а найбільші туристичні рушники (для всього тіла) мають орієнтовний розмір 150x80 см., обирати вам. А ще краще, придбати одразу два варіанти: і маленький і великий та брати необхідний варіант у подорож, відштовхуючись від її специфіки.

Тому, якщо ви плануєте пов’язати своє життя із подорожами в гори чи будь-куди інше, рекомендуємо вам придбати собі цей зручний аксесуар для гігієни, який неодмінно стане у пригоді. Нам пощастило жити в час стрімкого розвитку технологій, тому, давайте йти з ними в ногу та полегшувати собі життя. Слідкуйте за новинками, цікавтесь туристичним спорядженням, яке буде максимально практичним у використанні та нехай ваші мандрівки будуть максимально комфортними та незабутніми!

Якщо вам потрібна допомога у виборі туристичного рушника рекомендуємо звернутись у магазин туристичного спорядження Terra Incognita, написавши їм на сторінку у Facebook, або ж зателефонувавши за цими номерами: +38 098 62 555 74 , +38 093 62 555 74, де ви отримаєте якісну онсультацію та підберете саме те, що вам ідеально підійде і ви залишитесь задоволені вибором.


Автор: Ігор Бабаєв
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 жовтня 2018, 13:11 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації