Вхід | Реєстрація

У Кременчуці намагалися пограбувати пункт обміну валют

У Кременчуці намагалися пограбувати пункт обміну валют

Інформація про напад на один із пунктів обміну валют у м. Кременчук в поліцію надійшла 3 жовтня, близько 10:47.

Представник «обмінника» повідомив, що троє невідомих вимагали кошти, погрожуючи фізичною розправою. Однак зловмисникам не вдалося реалізувати злочинний умисел.

Протягом години після нападу поліція встановила особи трьох фігурантів. Одного з них – 28-річного раніше судимого кременчужанина – поліцейські затримали в порядку ст. 208  Кримінального процесуального кодексу. Вживаються заходи щодо затримання інших двох спільників.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 187 (Розбій, поєднаний з проникненням приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.


Автор: За інформацією Кременчуцького відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 жовтня 2018, 10:20 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації