Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі поліцейські поспілкувалися з громадами району

Кобеляцькі поліцейські поспілкувалися з громадами району

Для того, щоб виконувати завдання, поставлені перед відділом, забезпечувати правопорядок, боротися із злочинністю та іншими негативними проявами, обов’язково повинна бути і тісна співпраця з населенням, органами місцевого самоврядування, керівниками підприємств, установ. Саме з цією метою проводяться виїзні прийоми громадян керівниками Кобеляцького відділу поліції.

4 жовтня поточного року тимчасово виконуючий обов’язки начальника Кобеляцького відділу поліції Тарас Несторик, керівник служби превентивної діяльності Андрій Федоренко спільно з представником Бюро безоплатної правової допомоги Ірина Тихоненко провели виїзний прийом громадян в приміщенні Василівської сільської ради.

Керівники Кобеляцького відділу поліції поспілкувалися з громадою Василівської сільської ради, обговорили проблемні питання, які виникають у повсякденному житті жителів села та ті, які стосуються запобіганню і протидії злочинності на території обслуговування сільської ради.

Окремо представники Кобеляцького відділу поліції акцентували увагу присутніх на те, що на території області триває місячник добровільної здачі зброї. Тож громадяни, які до 30-го жовтня добровільно здадуть до поліції незареєстровану зброю, вибухівку чи боєприпаси, будуть звільнені від кримінальної відповідальності за їх незаконне зберігання.

 

Старший дільничний офіцер поліції Кобеляцького відділу поліції ГУНП в Полтавській області капітан поліції Микола Буйнецький прозвітував перед громадою Комендантівської сільської ради Кобеляцького району. 
Дільничний довів присутнім про стан забезпечення правопорядку, заходи що направленні на профілактику правопорушень та боротьби зі злочинністю на території обслуговування, а також обговорили проблемні питання села та шляхи їх вирішення та про взаємодію органів місцевого самоврядування, населення з поліцією .

Під час зустрічі як депутати так і інші громадяни мали можливість поставити запитання дільничному офіцеру поліції та отримати відповіді згідно чинного законодавства.

Поліцейський наголосив на необхідності звертати увагу на появу в населеному пункті незнайомого транспорту, підозрілих осіб у тому числі груп осіб, поведінка чи зовнішній вигляд яких викликає підозру можливості вчинення ними протиправних дій та бути більш пильними що б не попасти на «гачок» шахраям.


Автор: Анастасія Вітрук, прес-служба Кобеляцького віддлу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 жовтня 2018, 09:43 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації