Вхід | Реєстрація

Кобеляцький ЦНАП посідає друге місце серед районів області

Кобеляцький ЦНАП посідає друге місце серед районів області

8 жовтня на щотижневій нараді у виконуючої обов’язки голови райдержадміністрації розглянуто три  питання.З першого питання про стан виплати заробітної плати та стан розрахунків за енергоносії  установами і організаціями, що фінансуються з районного бюджету за 9 місяців 2018 року, доповідав начальник фінансового управління райдержадміністрації Дацко А.І. 

Підбиваючи підсумки розглянутого питання, Шевцова Ж.О., виконуюча обов’язки голови райдержадміністрації, наголосила, що невиконання доходної частини районного  бюджету є основною проблемою забезпечення своєчасності виплати заробітної плати та проведення розрахунків за енергоносії, звернула увагу  на недопущенні виникнення заборгованості за енергоносії в  установах і організаціях району, що фінансуються з районного бюджету в  опалювальний період 2018-2019 року. З другого питання  про стан захисту житлових  та майнових прав дітей – сиріт, дітей, позбавлених  батьківського піклування  та осіб з їх числа доповіла начальник служби у справах дітей райдерж-адміністрації Коваленко Н.А.

Шевцова Ж.О., виконуюча обов’язки голови райдержадміністрації, зазначила, що на балансі  сільських рад немає  соціального  житла для  надання дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам  з їх числа. Зауважила, що органами місцевого  самоврядування не проведено належної роботи щодо оформлення власниками правовстановлюючих документів на будинки, для подальшого передачі дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їх числа, як соціального житла. У 2017 році лише Бутенківською сільською радою придбано житло для даної категорії населення  відповідно до  постанови Кабінетів Міністрів України від 15.11.2017 № 877. У 2018 році порядок та  умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання соціального  житла змінено.

З третього питання про стан надання адміністративних послуг в Кобеляцькому районі доповіла    начальник відділу – адміністратор відділу з питань надання адміністративних послуг райдержадміністрації Галь А.А.

Шевцова Ж.О., виконуюча обов’язки голови райдержадміністрації звернула увагу, що центр надання адміністративних послуг Кобеляцької райдержадміністрації посідає друге місце у рейтингу 25 районів Полтавської області щодо кількості та якості надання адміністративних послуг. Через центр надання адміністративних послуг за рахунок сплати адміністративного збору здійснюється наповнення районного та міського бюджетів. Доручила забезпечити в районі організацію надання адміністративних послуг з  соціальних питань через центр надання адміністративних послуг.


Автор: прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 жовтня 2018, 11:11 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації