Вхід | Реєстрація

Захисників Батьківщини запрошують отримати фахову правову допомогу

Захисників Батьківщини запрошують отримати фахову правову допомогу

З 9 по 13 жовтня в Україні проводиться правопросвітницька кампанія «Права захисників!», яка приурочена до Дня захисника та має на меті надати максимальну інформацію ветеранам про передбачені для них права і гарантії, а також як їх реалізувати і захистити. Під час проведення кампанії працівники системи безоплатної правової допомоги та органів юстиції будуть інформувати учасників бойових дій, ветеранів щодо передбачених для них прав та соціальних гарантій та намагатися виявити існуючі проблеми ветеранів у сфері реалізації та захисту їх соціальних прав.

У межах інформаційної кампанії ветеранам АТО буде роз’яснено як скористатися правами та преференціями, наданими їм державою.

Для того, щоб отримати безоплатну правову допомогу, необхідно із документами ( паспорт громадянина України, ідентифікаційний номер та посвідчення учасника бойових дій) звернутись на вибір: до найближчого центру із надання безоплатної правової допомоги чи територіального органу юстиції за місцем фактичного проживання.

Нагадуємо, що реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до фахівців Кобеляцького бюро правової допомоги за адресою:м. Кобеляки, вул. Батиря, буд. 6 або зателефонувати (05343) 3-43-74


Автор: Кобеляцьке бюро правової допомоги


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 жовтня 2018, 11:21 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації