Вхід | Реєстрація

15-річний підліток вночі на автомобілі тікав від поліцейських, а потім взяв їх «на таран»

15-річний підліток вночі на автомобілі тікав від поліцейських, а потім взяв їх «на таран»

Учора, близько 10-і години вечора, на вулиці Європейській екіпаж патрульної поліції звернув увагу на автомобіль Nissan Terrano, водій якого порушив ПДР, а саме ‒ проїхав на заборонений сигнал світлофора.

Увімкнувши спеціальний звуковий сигнал, патрульні почали наближатися до ТЗ порушника, але водій Nissan не мав наміру зупинятися ‒ лише різко натиснув на педаль газу.

Керманич тікав від поліцейських близько 10-ти хвилин та продовжував ігнорувати вимогу патрульних про зупинку. По рації інспектори передали орієнтування іншим екіпажам. Під час переслідування водій неодноразово порушував правила дорожнього руху та створював аварійну ситуацію на дорозі.

Вже в районі вулиці Сінної авто порушника заблокували. Нажаль, це не зупинило водія, він продовжив рух та здійснив наїзд на патрульний автомобіль Toyota Prius. Внаслідок зіткнення автомобілі отримали механічні ушкодження.

Під час спілкування виявилось, що у керманича відсутні документи на право керування, та як йому немає ще й 16-ти років. Інспектори негайно викликали на місце батьків 15-річного юнака.

Як виявилося згодом, хлопець без дозволу взяв автомобіль у рідних, а погоню влаштував тому, що захотілось драйву.

Поліцейські провели виховну бесіду з неповнолітнім та пояснили, що такі дії можуть призвести до трагічних наслідків. На батьків неповнолітнього водія патрульні склали відповідні адміністративні матеріали.

Шановні батьки слідкуйте за дозвіллям своїх дітей!


Автор: прес-служба патрульної поліції Полтави


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 жовтня 2018, 15:10 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації