Вхід | Реєстрація

На Кременчуцькому водосховищі четверо чоловіків браконьєрили у промислових масштабах

На Кременчуцькому водосховищі четверо чоловіків браконьєрили у промислових масштабах

Вчора, близько опівдня, рейдовою групою у складі сектору водної поліції Кременчука та інспекторами оперативного відділу державного агентства рибного господарства  був виявлений факт незаконного зайняття рибним добувним промислом чотирма мешканцями Кременчуцького району.

Чоловіки віком 46, 42, 29 та 26 років незаконно здобували рибу в районі села Максимівка Кременчуцького району на Кременчуцькому водосховищі з використанням промислового судна марки «МСП111» та заборонених знарядь лову.

У фігурантів працівники поліції вилучили понад 330 кілограмів виловленої риби, 10 риболовних сіток загальною довжиною близько 700-т метрів та риболовне судно.

Своїми діями чоловіки завдали збитків природним ресурсам на суму понад 1 мільйон гривень.

У рамках відкритого кримінального провадження за частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України слідчі встановлюють всі обставини незаконного промислу. 


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 жовтня 2018, 15:45 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації