Вхід | Реєстрація

Володимир Жильченко отримав відзнаку

Володимир Жильченко отримав відзнаку

Директора Лелюхівської школи нагородили нагрудним знаком «Василь Сухомлинський».

4 жовтня на базі опорного закладу «Новосанжарська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відбулася нарада з керівниками закладів освіти району.

З нагоди професійного свята, Дня працівника освіти, учасників зібрання привітали начальник відділу освіти Олександр Кульчинський, голова профспілки Валентина Кульчинська та голова райдержадміністрації Сергій Бульбаха. Посадовці вручили грамоти від Департаменту освіти та науки облдержадміністрації, Новосанжарської РДА, районної ради, відділу освіти та профспілки працівників освіти.

Крім того, директора Лелюхівської ЗОШ І-ІІ ступенів Володимира Жильченка нагородили нагрудним знаком «Василь Сухомлинський» як відмінника освіти, за багаторічну плідну працю у справі навчання і виховання підростаючого покоління, впровадження інклюзивної освіти.

Також присутні розглянули чотири питання порядку денного, що стосувались ведення обліку дітей шкільного віку та учнів, організації роботи відділу освіти щодо виконання антикорупційних законів України та дотримання антикорупційного законодавства в діяльності в закладах освіти, організації спортивно-масової роботи.

Для довідки. Нагрудний знак «Василь Сухомлинський» — заохочувальна відзнака Міністерства освіти і науки України. Відзнаку названо іменем українського педагога Василя Сухомлинського. Має третій (найвищий) ступінь серед відзнак, запроваджених міністерством.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації